Társasjátékok

Miplik - Hungarian Meeples

Miplik - Hungarian Meeples

Hát helló!

2018. december 27. - xoxoxkapitany

Üdvözlet!

A meeples (miplik) azok a kis figurák, amiket a játékosok mozgatnak a játék során, ami az őket, és a haladásukat szimbolizálja.

qmeeples.jpg

Jelen Blog a társasjátékok népes -,és egyre bővülő - világába szertné elkalauzolni az Olvasókat. Lesznek egyszerű és nagyszerű-, komplex -, "nem az igazi" -, vicces -, és lelkületükben szép játékok egyaránt.

Ez nem is igazán a hardcore, gamer, geek játékosoknak szól feltétlenül, hisz' ők már komoly háttértudással, rutinnal és ismeretekkel rendelkeznek - bár ők is találhatnak érdekes, esetleg új információkat, lehetnek jó meglátásaik -, hanem a szárnyaikat még csak próbálgató felfedezőknek, akik most fognak belemerülni ezen hobbi sokszínű és érdekes világába.

Engem teljesen beszippantott a társasozás. Az utóbbi években megannyi játékkal ismerkedtem meg, ami mind-mind magával ragadott a maga módján. Ezen felbuzdulva szeretném megosztani tapasztalataimat az Olvasókkal, akiknek ez is segíthet eldönteni mely játékot próbálják ki, kérjék kölcsön, sőt vegyék is meg. Mik azok, amiket érdemes elkezdeni akár nulla tapasztalat mellett is; mik, amikhez sok-sok óra tanulás és gyakorlás kell; mik azok a játékok, amik felnőttek az őket körül vevő hype-hoz vagy éppen türelemre tanítanak, mert nehéz győzni.

A társasjáték nem csak egy verseny, egy 'ki nyer ma" dolog. Nem csak az a kérdés ki gyűjt többet, hamarabb, ki lesz erősebb és darálja le a többieket. Ez egy kiváló társasági érintkezés, közös program, tapasztalás, egymás megismerése, nevetés és izgalom, egy csipet bosszankodással. De milyen kihívás az, ahol nincs benne a pakliban a vereség? Így nincs is más hátra, mint:

Jó olvasást, szórakozást és játékot kívánok mindenkinek és szörf zenét!

- xoxoxkapitány

A bejegyzés trackback címe:

https://xoxoxkapitany.blog.hu/api/trackback/id/tr4114517040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása